Rólunk

Kedves Látógatónk!

Üdvözöljük Magyarország egyik legrégebbi online régiség piacterén!

Itt gyorsan és egyszerűen megtalálhatja az Ön által keresett információt vagy feladhatja ingyenes apróhirdetését. Annak érdekében, hogy megfeleljünk igényeinek, honlapunkat folyamatosan frissítjük és fejlesztjük.

Az Ön javaslataival és szakértőink támogatásával rövid időn belül tudunk reagálni kívánságaira és így biztosítjuk, hogy az AntikPiac.hu egyike maradjon a legjobb magyar website-oknak. Ezért kérjük, ne habozzon észrevételeit az antikpiac@antikpiac.hu címre elküldeni nekünk. Honlapunk segítségével az egész ország területéről szerezhet be információkat. Az összetett keresési funkciót és a kategória rendszert folyamatosan fejlesztjük látogatóink és ügyfeleink kívánságai szerint.

Régiségkereskedő? Ön nem maradhat ki! Munkatársaink örömmel segítenek az Önnek legmegfelelőbb hirdetés kialakításában, illetve egy olyan hirdetési csomag összeállításában, amely felkelti ügyfelei figyelmét és biztosítja befektetésének megtérülését.

Kérjük, keressen minket az antikpiac@antikpiac.hu címen, hogy megtudja, a web milyen szolgálatokat tehet Önnek. A magyarországi üzleti életben az értéket és a minőséget képviselő cégünk örömmel üdvözölné Önt is ügyfelei között.

Üdvözlettel,

AntikPiac.hu csapat
Antik, régiség, műtárgy adás-vétel
Magyarország antik kereskedelmi apróhirdetési oldala